Projektek

Számos kutatás-fejlesztési projektben vettünk részt – kezdetben a Szegedi Tudományegyetem szárnyai alatt, később szakértőként, alvállalkozóként. Főbb kutatási területeink az informatikai fejlesztésekhez kapcsolódóan az eMezőgazdaság, eTurizmus és az eEgészségügy voltak, de ezek közül igazán csak az utóbbiban értünk el eredményeket.

ProSeniis – A General Electric által szponzorált klinikai kísérletben vettünk részt mint lebonyolító szervezet. A K+F konzorcium által fejlesztett otthonukban egyedül élő beteg időseket monitorozó rendszer tesztelését és élő laboratóriumi vizsgálatát vezettük.

Telenor EDH – A Telenor Hungary Zrt. által szponzorált, egyetemi konzorcium által fejlesztett mobil-egészségügyi rendszer klinikai kipróbálását szerveztük és bonyolítottuk le két helyszínen (Szeged és Veszprém).

FuturICT – A Szegedi Tudományegyetem és a DEAK Zrt. megbízásából végeztünk használhatósági teszteket a FuturICT projekt keretein belül, valamint a projekt eredményeinek disszeminációjában is aktívan közreműködtünk.